Schüco reservedelsshop – et tilbud fra Pluvianus GmbH


Vi gør alt for at sikre vores kunder og medarbejderes sikkerhed. Vi holder også vores leveringsløfte om at levere inden for 5 arbejdsdage baseret på tilgængelighed. Vi vil straks informere dig om ændringer.


Køb originale Schüco reservedele & originalt tilbehør online

 

Produkter til at rengøre og vedligeholde dine vinduer

Udskift nemt selv dine vinduesgreb (på tysk)


Schüco Referenzen

Nem udskiftning af tætninger


Schüco Downloads

Køb håndtag online


Schüco Referenzen

Originale Schüco reservedele og originalt tilbehør – direkte fra producenten

Søger du tilbehør eller en reservedel til vinduer, døre og facader fra Schüco? Schüco reservedelsshoppen byder på et stort udvalg af originale reservedele, som du nemt kan bestille online. Sikre betalingsmåder og en hurtig levering er garanteret.

Schüco produkter har i årtier stået for fremragende kvalitet. Ikke desto mindre kan aldersbetinget slid, skader forårsaget af indbrud, usagkyndig betjening eller moderniseringsønsker kræve udskiftning af dele. I reservedelsshoppen kan der findes greb, gearkasser, tætninger, hjørnelejer og låsedele til reparation af vinduer og døre af aluminium. Selv reservedele til vinduer og døre fra 1970' erne og 1980' erne er tilgængelige.

Ud over reservedele kan der købes tilbehør til vinduer, døre og facader fra Schüco i vores shop. Holdbarheden og værdistabiliteten ved Schüco elementer opnås ved regelmæssig vedligeholdelse og pleje med produkter, der er tilpasset til deres funktion og kvalitet. 

© 2020 Schüco Denmark